Wie zijn wij

Lynaesh Finance is een jonge onderneming die zich richt op Finance en hieraan gerelateerde vakgebieden. Daarnaast denkt Lynaesh Finance ook mee met haar cliënten, om te komen tot de gewenste informatiestroom richting u als ondernemer. Wij begeleiden u desgewenst in en bij de opzet van de IT-infrastructuur binnen uw onderneming. Lynaesh Finance is uw partner in Finance.

Missie

Lynaesh Finance heeft als missie om ondernemers te laten groeien. Ondernemers en bedrijven streven naar groei en een gezonde financiële huishouding. Het is onze opdracht om u te ontzorgen met uw administratie en financiën zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Visie

Een goed financieel fundament is van essentieel belang voor het vergroten van uw marge, omzet, winst en plezier in het ondernemen. Lynaesh Finance zorgt ervoor dat uw onderneming over een financieel fundament beschikt. Zodat u uw blik vooruit kunt richten; risico’s zijn beperkt en kansen worden optimaal benut. Er is veel aandacht voor het goed inrichten van dit informatieproces met optimaal gebruik van automatisering. Daarbij zijn wij met ons team en brede expertise met korte lijnen flexibel en voortdurend beschikbaar voor de ondernemer.
Door een goed proces voor uw administratie, salarisadministratie en leveren van managementinformatie, ontstaat er rust en rendement om vooruit te kijken. Lynaesh Finance kijkt niet alleen naar het verleden maar juist ook naar waar wij als sparringpartner kunnen bijdragen aan de ondernemingsdoelstellingen. Op deze manier heeft Lynaesh Finance een bijdrage aan een betere organisatie, hogere marge, een gezonde financiële huishouding, betere concurrentiekracht en een toekomstbestendig businessmodel.
Join the Lynaesh world